Welkom

Snel en effectief je belemmeringen aanpakken? Makkelijker leven?

 

***

In verband met mijn pensionering neemt deze praktijk geen nieuwe cliënten meer aan. Bent u hier al eerder geweest, dan kunt u altijd weer contact opnemen. 

***

 

Misschien heb je al van alles geprobeerd en vraag je je af:

  • Hoe kan ik er achter komen waar mijn blokkades vandaan komen en wat kan ik eraan doen?
  • Wat houdt me tegen?
  • Ik weet dat ik meer in me heb, hoe geef ik dit de ruimte?
  • Hoe kan ik bereiken wat ik wil?

Het is balen, want je wilt gewoon lekker leven.

Het kan verschillende oorzaken hebben waarom je niet goed in je vel zit. Misschien heb je veel last van chronische pijn, word je door angsten of boosheid beperkt in je doen en laten, zit je vast in een rouwproces…… vul zelf maar in.

Vaak weet je wel waar je last van hebt, maar lukt het niet om in jezelf ruimte te maken en deze belemmeringen weg te nemen. Met hypnotherapie kijken we naar onderbewuste drijfveren en laten de blokkades op een natuurlijke, vloeiende manier oplossen. Vaak merk je pas na een tijdje dat je ergens geen last meer van hebt, zo geleidelijk is de klacht dan opgelost.

Transformerende ademcoaching wordt ingezet om je weer helemaal vrij te laten ademen, ook in die gebieden waar het een beetje verkrampt is. Wanneer je de hele romp opnieuw kunt laten meebewegen met de adem, geeft dit geestelijk en lichamelijk een enorme opluchting.

Jarenlange ervaring heeft me geleerd dat deze combinatie van hypnotherapie met een insteek naar onze onderbewuste drijfveren en ademcoaching met een puur lichamelijke aanpak, elkaar uitstekend aanvullen.

Vaak zijn twee of drie sessies al genoeg om je stukken beter te voelen.

Je kunt ervoor kiezen om  individueel,  of in een  klein groepje  (max. 3) je doel te bereiken. De diverse avondworkshops geven je de mogelijkheid om naar een specifiek thema bij jezelf te kijken. Hiermee kun je al een grote eerste stap zetten.

De praktijk is goed met de auto te bereiken en parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer, dan is bus 306 halte Koogsingel de beste optie. Het is dan nog 10 min. lopen.

***

 

 

Meer weten?

Rina Siemons
Info@hypnotherapiepurmerend.nl
Tel.: 0031 (0)6 – 16 08 20 17

 

 

 

De praktijk is gevestigd in de Molenkoog in Purmerend vlakbij Middelie, de Beemster, Volendam, Monnickendam en Edam, maar ook goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Hoorn, Lelystad en Almere.