Rina Siemons

rina

Alweer een tijdje geleden ben ik geboren in Amsterdam en heb daar zo’n 25 jaar gewoond. In 1988 ben ik afgestudeerd aan de UvA en heb daarna jarenlang met veel plezier als docent Engels in het onderwijs gewerkt. Op een gegeven moment begon het echter te kriebelen en kreeg ik behoefte aan iets anders. Ik kon toen een overstap naar het bedrijfsleven maken en heb daar een boeiende tijd gehad als trainer en projectmanager. Het was een leuke periode maar het werd steeds duidelijker dat er iets miste.

In 2006 ging het roer bijna vanzelf om. Het werk dat ik toen deed paste niet meer bij mij en ik ben rond gaan kijken naar een richting die mij meer vervulling kon bieden. Ik kwam toen uit bij The Scottish School for Hypnotherapy en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Met deze opleiding ben ik zowel in Groot Brittannië als in Nederland bevoegd om als hypnotherapeut te werken. De afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme in mijn eigen praktijk gewerkt. De combinatie van hypnotherapie en ademcoaching is voor mij een hele mooie manier om mensen te ondersteunen in de ontplooiing die ze doormaken.

Sinds 2 jaar ben ik als gastdocent verbonden aan The Scottish School for hypnotherapy.

In januari 2016 ben ik deel uit gaan maken van de klachtencommissie van de vereniging voor Mindfulness trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN).

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en ook ingeschreven bij het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). De praktijk is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

 

Neem gerust even contact op!

Rina Siemons
Info@hypnotherapiepurmerend.nl
Tel.: 0031 (0)6 – 16 08 20 17